Gonzalo Bernardos, l’economista bluf de l’unionisme

 

L’economista Gonzalo Bernardos defensava aferrissadament el 2004 que l’habitatge mai deixaria de ser un bon negoci, ara augura el fracàs de l’independentisme

Gonzalo Bernardos, economista mediatic, assessor i consultor immobiliari, flagell del procés sobiranista, del Govern Mas i de l’acord CiU-ERC, assidu a tota classe de tertúlies de les televisions i ràdios públiques i privades de Catalunya i d’Espanya, i articulista de diaris, s’ha especialitzat en ridiculitzar el procés sobiranista, en denunciar la imparcialitat del procés i en reclamar arguments pel sí sense aportar-ne mai cap de ferm pel no. Bernardos deia fa dos dies que estava a favor del dret a decidir “perquè si es votés s’acabaria el “tema” d’una vegada i ràpidament, perquè guanyaria el no”, tesi que també defensa Paco Marhuenda, director de La Razón, i que demostra com l’unionisme sigui de dretes o esquerres coincideix quan de les llibertats de catalunya es tracta.


Un vídeo que deixa en ridícul l’economista estrella de can Cuní i can Fuentes
La credibilitat de Bernardos ha caigut molts enters en els últims temps per la seva prepotència, pels els atacs al procés sobiranista sense oferir cap argument sòlid i per les desqualificant als col·legues que han apostat pel procés. Però el tarannà de Bernardos ve de lluny, tal com es veu en vídeo d’un debat de TVE sobre la bombolla immobiliària, on l’economista fa servir un to prepotent i fins i tot arriba a l’insultar a un dels tertulians titllant-lo de terrorista per alertar del risc de la bombolla immobiliària. Bernardos fins i tot es va atrevir a  mofar-se de les previsions de The Economist, i altres informes internacionals que alertaven de la catàstrofe per la bombolla immobiliària que amenaçava Espanya. Tot plegat demostra que estem davant d’un economista bluf – que fa veure que és molt més important, molt més valuós, que no és-, i que s’ha instal·lat en els mitjans de comunicació de casa nostra donant-nos lliçons.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s