avió supersònic

REVELAT: En primer avió supersònic privada podia volar britànics a Nova York en tres hores

Aquest podria ser el futur dels viatges aeris – com avió més ràpid del món vores cada vegada més propera a la realitat en el que s’espera que canviï volar per sempre.

Per OLI SMITH

PUBLICAT: 14:01, mar, 24 novembre 2015 | ACTUALITZAT: 14:13, mar, 24 novembre 2015

El viatge des d'Anglaterra a Nova York REX

El viatge des d’Anglaterra a Nova York es reduiria a només tres hores

Les primeres comandes per al avió privat supersònic més ràpid del món s’ha col·locat en el que es fixa per transformar radicalment la forma en què viatgem. L’avió supersònic, que ha estat recolzat per la NASA, significa un vol des de San Francisco a Londres canvia a la velocitat de sonar.

ARTICLES RELACIONATS

El Aerion AS2 podria fins i tot volar des de San Francisco a Moscou sense repostar, avelocitats de més de 1.200 mph. Operador de jet de negocis Flexjet ja ha realitzat una comanda de 20 avions dels 80m de luxe £. En el futur, el viatge de Londres a Nova York – que té més de set hores en el moment – es reduiria a només una mica més de tres hores.

adreçat als super-ricsREX

El jet privat està en la mira dels super-rics

L’avió AS2 serà capaç de viatges supersònics de Los Angeles Tòquio en sis. Amb dissenys futurs, el temps de vol de Los Angeles Tòquio podria ser tan sols tres hores, mentre que el viatge a Sydney es reduiria sis hores a menys de deu hores en totals. El projecte sorprenent també està treballant amb Airbus, la NASA i els centres de recerca militars, fins i tot avançats per provar la tecnologia.

20 dels avions de luxe £ 80mREX

Operador de jet de negocis Flexjet ja ha realitzat una comanda de 20 avions dels 80m de luxe £

Un multimilionari texà ha finançat personalment el projecte de l’avió de passatgers -. Que seria molt capaç de volar a velocitats supersòniques sense el polèmic ‘espetec sònic’ La Concorde, l’únic avió supersònic anterior, va ser sovint criticat per la seva soroll polluion ‘boom sònic "abans seu retir el 2003. Però, Aerion insisteix que el nou ‘boomless Cruise podria volar sense produir un espetec sònic a terra a causa que les ones de xoc es "dissipi abans d’arribar a terra." L’avió AS2, que ha estat anomenat el’ Fill del Concorde ", fins i tot es va permetre volar per sobre de la velocitat del so sobre l’aigua i" altres àrees en què més enllà de les velocitats supersòniques estan permesos. "viatges transonic s’ha descuidat en gran mesura des de la desaparició de Concorde causa dels alts anteriors costos.

sense repostarREX

El Aerion AS2 podria fins i tot volar des de San Francisco a Moscou sense repostar

Airbus i Aerion diuen que esperen que triar un lloc de fabricació d’Estats Units per l’aixeta durant el primer semestre de l’any. Airbus Vicepresident Sènior Ken McKenzie va dir: "Veiem tècniques clares i assolibles solucions per al disseny d’un avió supersònic, i realista full de ruta per ajudar a Aerion procedir a la construcció i el vol ".

Vols inicials de prova s’espera que el 2021, abans de ser llançat als compradors comercials en 2023.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s